...

Od Obale do Obale

Od Obale do Obale

Pridružite nam se na nezaboravnom izletu po Istarskim brežuljcima! Posjetite Limski kanalGrožnjanMotovunBuzet i Hum, uživajte u prekrasnom krajoliku i ukusnoj hrani.

Izlet traje 4, 6 i 8 sati, a uključuje prijevoz, ulaznice i obrok. Upoznat ćemo vas sa svim znamenitostima i pobrinuti se za sve detalje. Doživite Istru na drugačiji način i stvorite nezaboravne uspomene!

Cijena na upit!

Zašto odabrati ovaj izlet?

Otkrijte neodoljive čari Istarskih brežuljaka na našem izletu koji uključuje posjet Limskom kanalu, Grožnjanu, Motovunu, Buzetu i Humu. Uživajte u spektakularnim pogledima, prekrasnoj prirodi i ukusnoj hrani.

Nakon vožnje po slikovitom Limskom kanalu, posjetit ćete Grožnjan, poznati gradić s živahnom umjetničkom scenom. Slijedi posjet Motovunu, brežuljkasti gradi srednjovjekovnih zidina i kula, koji nudi panoramski pogled na dolinu rijeke Mirne.

Buzet je mali grad poznat po tartufima. U okolnim šumama možete sudjelovati u traganju za ovim skrivenim gljivama, a nakon toga uživati u ukusnom obroku u lokalnom restoranu. Na kraju, posjetit ćete Hum, najmanji grad na svijetu s populacijom od samo 30 ljudi, koji je nezaobilazno odredište za sve koji vole povijest i kulturu.

Ovaj izlet traje 4, 6 ili 8 sati, ovisno o tome koliko vremena želite provesti na svakoj lokaciji. Upoznat ćemo vas sa svim znamenitostima koje ovaj kraj nudi te ćemo se pobrinuti da se osjećate kao kod kuće. Uključen je udoban prijevoz, ulaznice za sve znamenitosti te ukusni lokalni obrok i piće.

Pridružite nam se na nezaboravnom putovanju i stvorite uspomene koje će trajati cijeli život.

Reviews

Budite prvi koji će recenzirati “Od Obale do Obale”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Submit

Custom made izlet?

Zaželite želju i javite nam!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.