...

Istra izvan uobičajenog: Uživajte u nezaboravnim izletima s nama

Otkrijte prekrasnu prirodu, povijesne gradove i autentičnu kulturu Istre s našim raznovrsnim izletima. Izaberite svoju avanturu i stvorite uspomene za cijeli život.

Otkrijte Šarm Istarskih Brežuljaka

Pridružite nam se na nezaboravnom izletu po Istarskim brežuljcima! Posjetite Limski kanalGrožnjan i Motovun, uživajte u prekrasnom krajoliku i ukusnoj hrani.

Ceste Tartufa i Vina

Ceste tartufa i vina – otkrijte bogatstvo istarskih vinskih tradicija! Upustite se u nezaboravno putovanje kroz najpoznatije vinarije, kušaonice i vinske podrume Istre. Uživajte u izvrsnim kušanjima vina koja će razmaziti vaša nepca.

Pula i Njezina Povijest

Otkrijte ljepote Pule i okolice uz našu izletničku ponudu. Posjetite slikovite Bale i okusite najbolje masline, istražite antičku Pulu i njezine znamenitosti poput Amfiteatra i Augustovog hrama te se uputite na otok Brijuni.

Izlet na Brijune

Pozivamo Vas na jedan od najnevjerojatnijih izleta na kojem ćete otkriti skriveni biser hrvatskog Jadrana – Nacionalni park Brijuni! Naši stručni vodiči odvest će Vas na nezaboravno putovanje kroz ovaj prekrasan arhipelag.

Poreč i Špilja Baredine: Otkrijte fascinantnu ljepotu Istre!

Upoznajte očaravajuću prirodnu ljepotu Istre na našem izletu u Poreč i špilju Baredine. Uronite u bogatu kulturnu baštinu Poreča i istražite impresivan podzemni svijet špilje Baredine.

Od Obale do Obale

Pridružite nam se na nezaboravnom izletu po Istarskim brežuljcima! Posjetite Limski kanalGrožnjanMotovunBuzet i Hum, uživajte u prekrasnom krajoliku i ukusnoj hrani.

Custom made izlet?

Zaželite želju i javite nam!

Pročitajte novosti na našem blogu

Otkrijte prirodne i kulturne bisere: Izlet na Brijune

Otkrijte prirodne i kulturne bisere: Izlet na Brijune

Doživite prirodnu ljepotu i kulturnu baštinu ovog jedinstvenog arhipelaga. Brijuni su arhipelag od 14 otoka i otočića, smještenih na zapadnoj obali Istre. Ovo je nevjerojatno područje koje odiše prirodnim ljepotama i kulturnom...

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.