...

Otkrijte čaroliju Poreča i špilje Baredine!

Otkrijte čaroliju Poreča i špilje Baredine!

Upoznajte očaravajuću prirodnu ljepotu Istre na našem izletu u Poreč i špilju Baredine. Uronite u bogatu kulturnu baštinu Poreča i istražite impresivan podzemni svijet špilje Baredine.

Odaberite između opcija izleta trajanja 4, 6 ili 8 sati i rezervirajte svoje mjesto sada za nezaboravno iskustvo!

Cijena na upit!

Zašto odabrati ovaj izlet?

Dobrodošli na našu izletničku avanturu u Poreč i špilju Baredine. Na ovom izletu imate priliku istražiti neke od najčarobnijih prirodnih ljepota koje Istra nudi.

Prvo ćemo posjetiti prekrasni grad Poreč, koji je jedan od najposjećenijih turističkih odredišta u regiji. Tijekom razgledavanja, imat ćete priliku uživati u impresivnoj kulturnoj baštini ovog grada, uključujući baziliku sv. Eufemije i kompleks Eufrazijeve bazilike, koji su dio UNESCO-ve svjetske baštine.

Nakon toga, uputit ćemo se prema špilji Baredine, koja se smatra jednom od najljepših speleoloških atrakcija u Istri. Ovaj podzemni svijet skriva mnoštvo zanimljivih stijena, kristala, podzemnih jezera i rijeka te mnogobrojne endemske vrste koje žive samo u ovoj špilji. Naši stručni vodiči će vas upoznati sa svim zanimljivostima špilje i njene bogate povijesti, dok ćete se vi sami uvjeriti u njezinu ljepotu tijekom šetnje kroz njezine prostore. Ovo je izlet koji nikako ne smijete propustiti ako posjećujete Istru.

Rezervirajte svoje mjesto na izletu u Poreč i špilju Baredine i doživite najbolje što Istra ima za ponuditi!

Reviews

Budite prvi koji će recenzirati “Otkrijte čaroliju Poreča i špilje Baredine!”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Submit

Custom made izlet?

Zaželite želju i javite nam!

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.